[[kijk-live]] Milaan-Turijn 2024 live stream kijken gratis naar tv Wielrennen Uitzending 13 maart 2024

Milaan-Turijn 2024: live kijken op tv en online | Woensdag 13 maart

Het is tijd voor de oudste wielerkoers ter wereld. Veel sportliefhebbers vragen zich af hoe ze naar de wielerwedstrijd Milaan-Turijn voor op tv en online kijken kunnen op 13 maart 2024. De eerste editie werd in 1876 verreden. In dit artikel geven wij aan of deze wedstrijd op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, discovery+, Disney+, HBO Max, NLZIET, Videoland, Viaplay of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is. Daarnaast lees je welke televisiezender het wielertoernooi eventueel ook vertoont.

Kijk direct Milaan-Turijn ‍♂
Waar kun je de wielerwedstrijd ‘Milaan-Turijn’ online kijken (13 maart 2024)?
Er zijn nogal wat streamingdiensten in Nederland en sinds een paar jaar worden daar naast films en series ook vaak sportuitzendingen vertoond. Zo ook in het geval van grote wielerwedstrijden. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van Milaan-Turijn per videodienst in Nederland.

Tv-zender die alle beelden van het wielrennen tijdens Milaan-Turijn uitzendt
Op dit moment heeft Eurosport de uitzendrechten van de wielerwedstrijd Milaan-Turijn in 2024 in handen in Nederland. Hierdoor kun je op tv via deze sportzenders live kijken naar de volledige uitzending. Eurosport is samen met zenders als Animal Planet, BBC, Discovery, Discovery Science, Food Network, HGTV, Investigation Discovery, MotorTrend en TLC online te streamen op de videodienst discovery+, wat de reden is dat we hiervoor omschreven dat daar online te kijken is naar de wielerwedstrijd.

Als je je afvraagt op welk kanaal van jouw tv de bovenstaande zender te vinden is, dan kun je dit eenvoudig opzoeken per provider. Hieronder vind je per televisie-aanbieder op welke zender Eurosport in je zenderoverzicht te ontvangen is.

Milaan-Turijn is woensdag vanaf 14.20 uur live te zien op Eurosport 1. Vanaf dat tijdstip kun je ook inschakelen op de online kanalen Eurosport.nl en Discovery+. De finish wordt verwacht tussen 15.45 en 16.10 uur.

The post [[kijk-live]] Milaan-Turijn 2024 live stream kijken gratis naar tv Wielrennen Uitzending 13 maart 2024 appeared first on The Muslim News.